Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax laat Ebecilio naar Donetsk gaan


2 januari 2013 - De eerste uitgaande transfer van een club uit de top vijf is nagenoeg een feit. Ajax is het met Metallurg Donetsk eens geworden over de transfervoorwaarden van Lorenzo Ebecilio die vandaag of morgen na een medische keuring voor drie jaar zal tekenen.

De 21-jarige buitenspeler had een aflopende verbintenis in Amsterdam. In het seizoen 2010/2011 speelde Ebecilio een grote rol in de dertigste landstitel van de Amsterdammers. Na het vertrek van Martin Jol en de komst van Frank de Boer zou hij in alle zestien de competitieduels speelminuten krijgen. Vorig seizoen speelde hij al een stuk minder maar kwam hij desondanks tot 22 optredens (meestal als invaller). Dit seizoen werkt hij zijn duels af bij Jong Ajax. De transfer levert Ajax volgens De Telegraaf 'enkele tonnen' op.

Ook Yener Arica (20) staat op het punt Ajax te verlaten. Ook Arica speelt normaal gesproken bij Jong Ajax. Arica, die al sinds 2003 voor de jeugd van Ajax speelt, gaat aan de slag bij Kayserispor. De speler verblijft momenteel al in Turkije om over zijn persoonlijke voorwaarden te onderhandelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!