Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rutten wil nog eens bondscoach worden


2 januari 2013 - Fred Rutten hoopt in de toekomst nog eens als bondscoach te werken. Dat zou hij het liefst in het buitenland doen. Dat verklaarde de huidige trainer van Vitesse tegenover Omroep Gelderland.

Rutten in gesprek met Omroep Gelderland: "Voor de ontwikkeling als coach moet je alles mee hebben gemaakt. Het liefste wil ik dat in het buitenland. Je hebt dan met andere mechanismen te maken. Ik ben wat dat betreft een heel nieuwsgierig iemand. Mijn nieuwsgierigheid heeft mij ook laten beslissen dat ik voor Vitesse heb gekozen."

Daarbij zou Rutten wel in een land gaan werken waar hij íets kan opbouwen'. Daarnaast moet er sprake zijn van serieus perspectief. In dat licht pas niet de eerdere aanstelling van Foppe de Haan die werkte voor Tuvalu die nog niet eerder een nationaleel team hadden.

Maar eerst Vitesse. De Arnhemmers willen graag met Rutten verlengen. Rutten: "Ik leef van week tot week. Dan kan ik gekscherend zeggen; het is al heel knap dat ik bij een club als Vitesse al een half jaar in het werk ben." Rutten heeft in Arnhem nog een contract tot het einde van het seizoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!