Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Interesse voor Douglas


2 januari 2013 - FC Twente is bereid mee te werken aan een transfer van Douglas. De Braziliaanse verdediger met Nederlands paspoort heeft nog een contract tot het einde van het seizoen dat hij niet wens te verlengen. Volgens Voetbal International is er belangstelling van Reading, Newcastle United en Internazionale.

Het is onbekend aan wat voor een transfersom FC Twente denkt. Die zou maximaal enkele miljoenen euro's bedragen. In de zomer zou Douglas transfervrij de deur uit kunnen lopen. Douglas speelt sinds het seizoen 2007/2008 voor de Tukkers. In totaal speelde hij 146 in het eerste elftal van FC Twente. In 2010 kroonde Douglas zich met FC Twente kampioen van Nederland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!