Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV hoopt op vertrek overbodig viertal


2 januari 2013 - PSV wil in de huidige transferperiode graag het aantal contractspelers terugbrengen. PSV hoopt deze maand afscheid te nemen van Stanislav Manolev, Orlando Engelaar, Jagos Vukovic en Stef Nijland. De laatste twee zitten tegenwoordig al niet meer bij de selectie van Dick Advocaat.

Met name voor Orlando Engelaar is er belangstelling zo laat technisch manager Marcel Brands in Voetbal International weten. "Ik weet dat er wat speelt via de zaakwaarnemer", aldus Brands. "Ook rond Vukovic en Manolev, maar officieel is er nog niets." Ondertussen zoekt Mino Raiola als zaakwaarnemer van Manolev voor een nieuwe club. Met name uit Engeland en ItaliŽ zou sluimerende belangstelling zijn.

Eerder werd al duidelijk dat het aflopende contract van doelman Ruud Swinkels niet zou worden verlengd. PSV legde de doelman afgelopen zomer voor een half jaar vast vanwege een zware schouderblessure van de jonge Nigel Bertrams. De 25-jarige Swinkels, oud-doelman FC Eindhoven, gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!