Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC legt Bonevacia vast


2 januari 2013 - Roda JC heeft Roly Bonevacia definitief binnen. De 21-jarige middenvelder was overbodig bij Ajax en wordt tot het einde van het seizoen gehuurd. Komende zomer z al er voor Bonevacia, die in het bezit waarvan een aflopende verbintenis in Amsterdam, een twee-jarig contract in werking treden.

"Ik ben blij met de overstap naar Roda JC. Ik vind het een erg mooie club en ik zal de supporters niet teleurstellen," verzekert Bonevacia op de website van Roda JC. "Ik vind dat de club nu ook te laag staat, ik denk dat Roda zeker nog rond de 10e plek kan eindigen." Bonevacia noemt zichzelf 'een dynamische speler met power'. Bonevacia: "Ik ken een paar spelers uit mijn Ajax-tijd zoals Donald, Wielaert en Delorge. Het is leuk om die jongens hier weer tegen te komen."

Algemeen directeur Marcel van den Bunder: "We hadden Roly al langer in het vizier en we zijn blij dat hij uiteindelijk voor ons gekozen heeft. Zeker met het oog op de toekomst zijn we verheugd dat Roly voor tweeënhalf jaar aan Roda JC verbonden blijft."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!