Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Langeler en Stam vertrekken bij Zwolle


3 januari 2013 - Art Langeler en diens assistent Jaap Stam vertrekken aan het einde van het lopende seizoen om verschillende redenen bij PEC Zwolle. De promovendus moet dan ook op zoek naar een nieuwe trainer.

De huidige nummer veertien van de Eredivisie had al rekening gehouden met de beslissing van Langeler om zijn aflopende contract niet te verlengen. Technisch directeur Gerard Nijkamp tegenover Voetbal International: "We hebben de laatste weken al wat rondgekeken. Er zijn mensen om een lijstje van te maken, het kan vrij snel gaan allemaal."

PEC Zwolle zou de komst van Ron Jans toejuichen. Nijkamp: "Als Jans interesse heeft trainer te worden van PEC, dan gaan we meteen met hem om de tafel zitten." Of Jans dat ziet zitten en of hij ook financieel haalbaar is voor PEC Zwolle is de vraag. Jans was eerder coach van Emmen, FC Groningen en SC Heerenveen. Afgelopen zomer ging hij aan de slag bij Standard Luik, de Belgische topclub zette hem echter al snel op straat.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!