Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

McClaren rekent niet op komst Coelho


3 januari 2013 - Steve McClaren rekent niet langer op de komst van Jaja Coelho. De Braziliaan werd eerder in Enschede gesignaleeerd en de verwachting was de Coelho de overstpa naar FC Twente zou maken.

Coelho is op meerdere positie inzetbaar en daarmee uitermate interessant voor Steve McClaren. "Als we een speler kwijtraken, zullen we een vervanger zoeken. Maar op dit moment is de komst van Jaja mijlenver weg." De Braziliaan zou ook conditioneel een forse achterstand hebben.

McClaren vervolgt: "We hebben geleerd van vorig jaar. Je weet het nooit, maar op dit moment is zijn komst niet aan de orde." Vorig jaar contracteerde FC Twente in de winterstop onder andere Wesley Verhoek en Joshua John, inmiddels zijn beide spelers al weer uit Enschede vertrokken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!