Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gudde: 'Feyenoord kan weer investeren'


3 januari 2013 - Feyenoord nodigde vandaag relaties en pers uit voor haar nieuwjaarsreceptie. Algemene directeur Eric Gudde had positief nieuws. Feyenoord klom in 2011 definitief uit het dal, zowel sportief als financieel.

"Het mooie hiervan is dat het typisch Rotterdams, typisch des Feyenoords is hoe dit herstel vorm heeft gekregen: geen sjeiks, geen oliedollars, geen crediteurenakkoord, maar gewoon geen woorden maar daden", zo werd Gudde geciteerd door Feyenoord.nl. "Velen hebben hun bijdrage, groot of klein, geleverd: de supporters, personeel, MKB bedrijven, grote sponsors en investeerders. Met die laatste doel ik uiteraard op de Vrienden van Feyenoord."

Feyenoord moet het zuinig aan blijven doen. Toch is er ook wat ruimte om te investeren."In deze winter- dan wel de zomer transferwindow zijn er bescheiden mogelijkheden om een transfer te realiseren. Bescheiden, omdat het verdere financiële herstel en een veilige liquiditeitspositie eerste prioriteit blijft."

Opvallend was ook dat Gudde aankondigde dat het debuut van Nathan Aké bij Chelsea de club 100.000 euro heeft opgeleverd. De verdediger verruilde in de zomer van 2011 de jeugdopleiding van Feyenoord voor Chelsea. Afgelopen week mocht de speler voor Chelsea debuteren in de Premier League tegen Norwich City, al was dat slechts een minuut. Gudde: "Soms wordt de club toch nog wijzer van een speler die, in onze ogen, te vroeg het Feyenoord-nest verlaat."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!