Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV bevestigt interesse in Adam Maher


4 januari 2013 - Er dreigt een conflict tussen AZ en Adam Maher. De middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een transfer. PSV nam contact op met AZ en is in de markt. AZ heeft dat echter niet aan Maher laten weten omdat PSV tot dusver geen bod deed.

AZ stelt dat er officieel geen contact is geweest met andere clubs. Maher tegenover De Telegraaf: "Ik snap niet, dat ze dat zo vertellen. Ik weet zeker, dat Marcel Brands contact heeft gehad met de club. Dat heeft mijn zaakwaarnemer Sigi Lens me zelf verteld. En waarom zou die erover liegen?"

Technisch directeur Marcel Brands van PSV was ook heel stellig over de toenadering van zijn club richting AZ voor Maher: "Dat was afgelopen zomer al zo en dat is nu weer het geval geweest. Dat zeg ik eerlijk als het me zo recht op de man wordt gevraagd. AZ heeft aangegeven dat het niet bespreekbaar is."

De directie van AZ ziet dat anders: "Van de zomer heeft PSV gebeld, en misschien nog wel tien anderen. Dat was vandaag ook weer het geval voor diverse spelers. Maar voor ons is één ding duidelijk: wij spreken alleen van belangstelling als er een bod binnenkomt per fax of mail. Dan treden wij er ook mee naar buiten. Wij hebben PSV aangegeven, dat we de selectie in principe in stand willen houden in de winterstop. Maar iedereen weet, hoe het werkt in de voetballerij: als ze het serieus nemen, moeten ze met een bod komen. Dat is van de zomer niet gebeurd en nu ook nog steeds niet."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!