Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lurling gaat niet naar Valencia


4 januari 2013 - Anthony Lurling reist al jaren niet met NAC Breda mee voor een buitenlands trainingskamp. De ervaren aanvaller kampt met vliegangst en kreeg steevast permissie om zijn conditie in Nederland op peil te houden. Dit jaar wordt er ook voor de 35-jarige Lurling geen uitzondering gemaakt.

NAC Breda reist deze maand naar Valencia. Aangezien Lurling vliegangst heeft zal hij de 1800 kilometer naar de sinaasappelstad per auto, trein of bus moeten afleggen. 'We staan nu 17de en bevinden ons in een andere positie als in de vorige seizoenen. Daarom moet iedereen erbij zijn. Anders hebben we een probleem', aldus technisch directeur Jeffrey van As in gesprek met BN/de Stem.

"Het is jammer, maar ik ga zondag niet mee", zo is Lurling stellig in het Algemeen Dagblad. "Het is niet verstandig, de afstand is te groot. Als ik vanuit mijn woonplaats Den Bosch naar mijn schoonouders in Hoorn moet rijden, ben ik al blij als ik na anderhalf uur uit de auto kan stappen."

"De club weet dit al jaren. Ik ga nu dus ook niet mee. Alle opties zijn daarom inmiddels besproken met de directie. Ik snap dat ze het niet leuk vinden, maar ik speel al zolang met deze ploeggenoten dat deze zes dagen ook niet zoveel uitmaken."

"Ik begrijp de argumenten van Jeffrey wel, zeker met het oog op de komende weken waarin we cruciale wedstrijden spelen tegen onder meer VVV en PEC Zwolle. Het is echter niet goed om mij twee dagen heen en twee dagen terug naar Valencia te laten rijden. Dan ben ik niet optimaal fit voor de wedstrijd tegen VVV."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!