Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV legt Hiljemark vast


4 januari 2013 - PSV heeft zich zoals verwacht versterkt met de Zweedse middenvelder Oscar Hiljemark. De 20-jarige middenvelder tekende in Eindhoven een contract tot de zomer van 2017. Eerder was PSV het al met IF Elfsborg eens geworden over de transfersom.

Hiljemark zal met PSV deze maand afreizen voor een trainingsstage in Thailand. De Zweedse jeugdinternational zal in Eindhoven rugnummer 27 krijgen. Hiljemark op PSV.nl: "Ik voel me goed, PSV heeft een grote reputatie in heel Europa. Deze keuze voelt heel goed."

De middenvelder weet hoe het is om kampioen te worden dat deed hij namelijk in het voorbij seizoen met Elfsborg al. Nu moet bij PSV hetzelfde gebeuren. Hiljemark: "Ik heb heel veel zin om bij PSV te komen spelen. En kampioen worden natuurlijk, net als met Elfsborg. Twee titels in één seizoen, dat zou fantastisch zijn!"

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!