Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord slaat toe: Pelle tekent voor 4 jaar


5 januari 2013 - Feyenoord lijkt terug aan de top van Nederland. De club is bereid maar liefst drie miljoen euro neer te tellen om Graziano Pelle voor de club te behouden. Zelf zou Pelle in Rotterdam-Zuid een vierjarig contract tekenen, zo meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord kon uit financieel oogpunt de afgelopen jaren geen grote aankopen doen.

Graziano Pelle scoorde dit seizoen 14 keer in 15 duels. Daarmee is de Italiaanse aanvaller bezig aan het beste seizoen van zijn loopbaan. Pelle krijgt in Rotterdam het vertrouwen van de gehele technische staf onder leiding van Ronald Koeman en de steun van het hondstrouwe Legioen. Nog nooit voelde Pelle die warmte en daarom blijft hij ook graag langer bij Feyenoord spelen.

De afgelopen weken zamelde Feyenoord de nodige informatie in om Pelle aan zich te kunnen binden. Pelle had bij Parma nog een contract voor vier seizoenen. Zoals wel meer Italiaanse clubs heeft Parma financiele problemen. Zo wacht AZ nog altijd op 1 miljoen euro. Technisch directeur Martin van Geel dacht ook na over een oplossing van dat probleem.

Vanmiddag speelt Feyenoord een oefenduel in de eigen Kuip tegen AGOVV Apeldoorn. Mogelijk dat voorafgaand aan de wedstrijd al de laatste plooien zijn gladgestreken en dat Pelle zich echt een Feyenoord-speler kan noemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!