Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Douglas wijst Duits aanbod af


5 januari 2013 - Douglas lijkt het seizoen af te maken bij FC Twente. De Braziliaanse verdediger met Nederlands paspoort legde deze maand al een aanbod uit de Bundesliga naast zich neer. Het is onbekend om welke Duitse club het gaat.

De 24-jarige verdediger heeft in Enschede nog een contract tot het einde van het seizoen. Wil FC Twente nog iets aan de speler verdienen dan zal het deze maand moeten gebeuren. Anders loopt Douglas komende zomer transfervrij de deur uit.

Douglas in De Telegraaf: "Het is mijn bedoeling om het seizoen af te maken bij FC Twente. De zomer vind ik een betere periode om een overstap te maken naar een andere club. Ik verwacht niet dat er deze maand iets gebeurt, al weet je dat in het voetbal nooit helemaal zeker."

Nicky Kuiper vervolgt zijn loopbaan mogelijk wel in Duitsland. De verdediger die de afgelopen jaren kampte met zware knieblessures kwam dit seizoen nog geen minuut in actie. De volledige fitte Kuiper gaat op proef bij de Duitse 2. Bundesligaclub FC Ingolstadt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!