Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Heracles en AZ praten over Vejinovic'


5 januari 2013 - Heracles Almelo heeft Marko Vejinovic bij AZ aangeboden, dat meldt De Telegraaf. De middenvelder heeft in Almelo een contract tot deze zomer en leeft in onmin met trainer Peter Bosz. Mogelijk komt het nu tot een terugkeer van de creatieve middenvelder naar AZ.

Vejinovic speelde dit seizoen bij Heracles Almelo al op diverse posities waaronder die van centrale middenvelder en controleur op het middenveld. Dat zint Vejinovic niet die meer voelt voor een aanvallende positie. Na een aanvaring met trainer Peter Bosz viel de speler al twee keer buiten de wedstrijdselectie.

AZ lijkt met name geïnteresseerd omdat het zich wil voorbereiden op een naderend vertrek van Adam Maher. De middenvelder staat nadrukkelijk in de belangstelling van PSV dat inmiddels al 5 miljoen euro bood. Mocht het deze transferperiode niet tot een transfer naar PSV of een andere club komen dan wel in de zomer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!