Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV klopt opnieuw aan voor Adam Maher


5 januari 2013 - PSV heeft de jacht geopened op Adam Maher, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Een eerste bod van 5 miljoen euro werd door AZ resoluut van de hand gewezen. AZ denkt aan een transfersom van de neo-international van 9 miljoen euro.

Maher heeft zijn zinnen inmiddels gezet op een vertrek bij AZ. De middenvelder wil Alkmaar maar al te graag verruilen voor Eindhoven waar hij meer perspectief ziet. De negentienjarige Maher in het Eindhovens Dagblad: "Ik hoop niet dat AZ me deze kans ontneemt."

Het is al de tweede keer in de nog prille loopbaan van Maher dat PSV aanklopt. Afgelopen zomer waagde het ook al een poging. Toen al gaf technisch directeur Marcel Brands aan dat PSV zou blijven proberen om Maher in Alkmaar los te weken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!