Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rechter verbiedt Vitesse - Ajax


5 januari 2013 - De bekerwedstrijd Vitesse-Ajax mag niet op 31 januari in de Gelredome gespeeld worden. Dat heeft de rechter bepaald in een kort geding dat was aangespannen door evenementenorganisator B2S.

Op 2 februari staat dancefeest Hard Bass gepland in het Arnhemse stadion. Volgens de evenementen-organisator is een aantal dagen nodig om de Gelredome te veranderen in een grote discotheek. Door de wedstrijd tussen Vitesse en Ajax zou hiervvoor te weinig tijd overblijven.

Vitesse omschrijft het zakelijk geschil als 'overmachtsituatie' en betreurt de uitspraak van de rechter. De club neemt na het weekend contact op met de KNVB om een oplossing te zoeken. De geplande kaartverkoop voor de wedstrijd gaat van start zodra er een oplossing is gevonden. (Omroep Gelderland).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!