Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ook Vitesse en Wolfsburg in de markt voor Leerdam'


5 januari 2013 - De kans dat Kelvin Leerdam met Feyenoord afreist voor een trainingskamp in het Spaanse Marbella is niet al te groot. Er is veel interesse voor de jeugdinternational die in Rotterdam-Zuid weigerde te verlengen.

Leerdam raakte zijn basisplaats kwijt en zag hoe de jonge Vilhena definitief doorbrak. Er wordt nu naar een oplossing gezocht. Leerdam wil graag in de tweede seizoenshelft aan voetballen komen terwijl Feyenoord graag nog een bescheiden transfersom wil incasseren.

Volgens Voetbal International sprak technisch directeur Martin van Geel gisteren al met de zaakwaarnemers van de middenvelder. Sigi Lens en John Veldman bespraken de voorwaarden waarop Leerdam kan vertrekken. Vitesse zou belangstelling hebben. Daarnaast hebben vanuit de Bundesliga Werder Bremen en VfL Wolfsburg interesse getoond.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!