Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Suk verruilt Eagles voor Beerschot


5 januari 2013 - Joey Suk verruilt de Jupiler League voor de Belgische Jupiler Pro League. De middenvelder van Go Ahead Eagles gaat aan de slag bij Beerschot. De Belgische club is sowieso zeer actief op de transfermarkt, Suk is al weer de vijfde nieuweling van deze nog zo prille transferperiode.

Suk tekende in Belgie een contract tot de zomer van 2016. Daarnaast heeft Beerschot de optie voor nog eens een extra seizoen. De 23-jarige Suk speelde tot dusver alleen nog maar voor Go Ahead Eagles. Beerschot staat in Belgie op een veertiende plaats. De Belgische Jupiler Pro League bestaat uit zestien clubs.

Mogelijk dat Emil Johansson binnenkort ook de overstap maakt vanuit Nederland naar Belgie. De Zweedse back is bij FC Groningen overbodig en kan dan ook vertrekken. Naast Beerschot heeft volgens RTV Noord ook IFK Göteborg belangstelling.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!