Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Orlando Engelaar in afwachting transfer


6 januari 2013 - Orlando Engelaar lijkt dan definitief voor een vertrek te staan bij PSV. De middenvelder zou dichtbij een overeenkomst staan bij een nog onbekende buitenlandse club. Engelaar is daarom niet met PSV afgereisd naar Thailand.

Zaakwaarnemer Edward Burleson in gesprek met het Eindhvoens Dagblad: "Er zou deze week wel iets kunnen gebeuren. Ik wil nog geen namen van een club noemen om het proces niet te verstoren. Wel is het inderdaad belangstelling uit het buitenland."

De 33-jarige Engelaar heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2013. PSV is bereid mee te werken aan een transfer van de 14-voudig international. Engelaar komt niet voor in de plannen van Dick Advocaat terwijl zijn torenhoge salaris zwaar drukt op de begroting.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!