Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht staakt onderhandelingen met Kali


6 januari 2013 - Anouar Kali vertrekt na dit seizoen bij FC Utrecht. De Domstedelingen hebben de onderhandelingen over een nieuwe verbintenis gestopt. Het verschil tussen vraag en aanbod is te groot, zo stelt FC Utrecht op haar eigen website.

"Anouar is een jongen van de stad en komt voort uit onze eigen academie. Dan is het spijtig dat hij de club al zo jong verlaat", zegt Hoofd Spelerszaken a.i. Edwin de Kruijff op de website van FC Utrecht. "Zeker ook gezien de sportieve ontwikkeling die hij de laatste maanden heeft doorgemaakt. Anouar begon als wisselspeler aan het seizoen, maar groeide al snel uit tot een belangrijke speler in ons elftal. Die ontwikkeling heeft iedereen positief verrast."

"Wij hebben er vanaf het begin van het seizoen, binnen onze mogelijkheden, alles aan gedaan om Anouar voor FC Utrecht te behouden. Dat is niet gelukt en dat is jammer. Maar, wij gaan nu verder met het bouwen van ons elftal van de toekomst. Dat mag nooit afhankelijk zijn van één persoon", zo ging De Kruijff verder.

"Dat we wekenlang in gesprek zijn geweest, betekende echt dat ik graag bij FC Utrecht wilde blijven", zegt Kali zelf. "Na een periode van zeven jaar, waarvan drie bij het eerste elftal, heb ik desondanks besloten om niet te verlengen bij FC Utrecht. Ik verlaat FC Utrecht aan het einde van het seizoen. Ik voel dat ik dan een ander avontuur wil aangaan. Tot dat moment richt ik mij voor de volle honderd procent op de doelen die wij met FC Utrecht voor ogen hebben. Ik wil bij mijn club FC Utrecht heel mooi afsluiten."

Kali werd al in verband gebracht met AZ en FC Twente die de jonge middenvelder maar al te graag aan haar selectie willen toevoegen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!