Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pelle: 'Ik ben aardig begonnen'


7 januari 2013 - Feyenoord kondigde afgelopen weekend aan dat het er in is geslaagd om Graziano Pelle voor langere tijd te binden. Dat leidde tot euforie. Pelle zwakte die vandaag met enkele uitspraken in De Telegraaf af om het verwachtingspatroon minder hoog te maken.

"Laat de mensen nu niet doen alsof ik hier een wereldspits ben", zegt Feyenoord-spits Graziano Pelle in De Telegraaf. "Ik ben aardig begonnen, maar ik heb hier nog niets gewonnen en we zijn pas halverwege het seizoen. Als ik hier over vier jaar nog veel meer doelpunten heb gemaakt en het in alle seizoenen goed heb gedaan, mogen de mensen zeggen dat ik een goede spits ben geweest voor Feyenoord."

"Voor mij heeft Pierre van Hooijdonk als spits voor Feyenoord de UEFA Cup gewonnen. Jon Dahl Tomasson heeft met Feyenoord de Champions League bereikt en daarin ook gescoord. Roy Makaay was hier spits en liet in heel Europa ook bij andere grote clubs zien dat hij een geweldige spits was. Dat zijn jongens die echt iets hebben gepresteerd in hun loopbaan als spits. Voor mij is dit seizoen bij Feyenoord pas het begin."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!