Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rustige maand januari voor FC Twente


7 januari 2013 - FC Twente is tevreden met de selectie zoals die nu is. Voorzitter Joop Munsterman laat in TC Tubantia weten dat fans niet hoeven te rekenen op de komst van nieuwe spelers.

"Wij hebben in de zomer al veel gedaan en in de competitie hebben we alles overleefd", aldus Munsterman in TC Tubantia. "We dachten in de winterstop zo’n beetje rond de derde plek te staan, maar we zijn nu koploper. Dus waarom nu gekke dingen doen? We hebben gewoon het geld niet, ook niet om spelers te huren."

Daarmee maakt Munsterman met die laatste zin ook direct een einde aan de speculaties omtrent Jaja Coelho. Lange tijd werd FC Twente in verband gebracht met de Braziliaanse middenvelder van Al Ahli uit Dubai.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!