Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen en Beerschot eens over Johansson


7 januari 2013 - FC Groningen lijkt afscheid te gaan nemen van Emil Johansson. De Noordelingen hebben met het Belgische Beerschot AC een overeenkomst bereikt over een verhuur tot het einde van het seizoen plus een optie tot koop. Het is nu aan de 26-jarige linksback uit Zweden om daar mee in te stemmen.

Beerschot hoopt Johansson zo spoedig mogelijk in het Turkse Belek te verwelkomen. Daar is de nummer veertien van de Belgische Jupiler Pro League (bestaat uit zestien clubs) momenteel op trainingskamp. Eerder werd Johansson gelinkt aan een terugkeer naar Zweden waar IFK Göteborg lange tijd interesse had. Het lijkt nu echter Beerschot te gaan worden.

FC Groningen nam Johansson in de zomer van 2011 over van het Noorse Molde. De back tekende in Groningen een contract tot komende zomer maar wel met een eenzijdige optie van de club om deze met twee jaar te verlengen. Met Johansson moet Beerschot de strijd tegen degradatie gaan winnen. Voor Beerschot zou de Zweed al de zesde versterking voor deze transferperiode zijn.

Eerder maakten Benito Raman, Thibaut Van Acker, Kennedy Nwanganga, Maël Lépicier en de voor ons meest bekende naam Joey Suk de overstap naar Beerschot. De Belgen bereikten eerder al met Go Ahead Eagles een akkoord over de transfervoorwaarden van Suk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!