Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stekelenburg wil AS Roma verlaten


7 januari 2013 - Maarten Stekelenburg vertrekt mogelijk nog deze maand bij AS Roma. De international is in de Italiaanse hoofdstad zijn basisplaats kwijt en voelt er niets voor om het seizoen op de bank af te maken.

"Maarten is niet voor een plek op de bank naar Rome gekomen", zegt zijn zaakwaarnemer Rob Jansen in De Telegraaf. "Als blijkt dat deze situatie aanhoudt, dan moet een gesprek bespreekbaar worden. Dan moeten we alles gaan voorbereiden zodat we meteen kunnen schakelen als dat nodig is."

Jansen wil voorlopig niet reageren op namen van geïnteresseerde clubs. In Italiaanse media wordt met name het Fulham van manager Martin Jol met Stekelenburg in verband gebracht. Daarbij wordt veelvuldig de vergelijking gemaakt met Edwin van der Sar. Ook hij verpieterde in de Serie A bij Juventus op de bank en wist zich via Fulham weer terug te knokken naar de Europese top (Manchester United).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!