Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jaap Stam gaat defensie Ajax trainen


7 januari 2013 - Jaap Stam keert terug naar de club waar hij zijn actieve loopbaan afsloot. Stam, nu nog asisstent-trainer bij PEC Zwolle, treedt deze zomer toe tot de technische staf van de Amsterdammers.

Stam tekende in Amsterdam een contract voor drie jaar tot de zomer van 2016. De voormalig international zal naast een rol als assistent-trainer van Ajax 1 de individuele training voor zijn rekening nemen van de defensies van de jeugd, het beloftenelftal en het eerste elftal.

Vorig jaar al klopte Ajax bij Stam aam. Toen voelde de voormalig topverdediger er echter meer voor om te werken als assistent van Art Langeler bij PEC Zwolle. Nu voelt de voormalig speler van AC Milan, SS Lazio, Manchester United en PSV de tijd er wel rijp voor. Vorige week werd al bekend dat Stam zijn aflopende verbintenis bij Zwolle niet zou verlengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!