Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ legt beslag op transfersom Pelle


7 januari 2013 - AZ heeft beslag laten leggen op de transfersom die Feyenoord zal betalen voor Graziano Pelle. Dit wordt ook wel een 'conservatoir derdenbeslag' genoemd. AZ wil op die manier de vordering op Parma die na de verkoop van Pelle in 2011 aanwezig is veilig stellen via Feyenoord.

AZ claimt nog recht te hebben op de transfersom van naar verluidt 1 miljoen euro met daar bovenop mogelijke rente en kosten. Dit geld kan het via Feyenoord krijgen. Het is Feyenoord verboden om de afgesproken transfersom aan Parma over te maken. Wanneer Feyenoord dit wel doet kan het er toe leiden dat niet Parma maar de Rotterdammers de schuldenaar richting AZ wordt.

Toon Getrbrands, directeur Algemen Zaken van AZ: 'Door deze beslaglegging heeft AZ meer zekerheid gekregen over de betaling van het totale geldbedrag dat met de transfer van Pellè naar Italië was gemoeid. Zodra wij door de instanties in het gelijk zijn gesteld in de zaak-Pellè, kunnen wij het bedrag eventueel via Feyenoord opeisen. De beslaglegging heeft geen negatieve gevolgen voor Feyenoord.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!