Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sarpong laat contract bij Sociedad ontbinden


7 januari 2013 - Jeffrey Sarpong heeft zijn contract bij het Spaanse Real Sociedad laten ontbinden. Sarpong kwam al niet voor in de plannen van de Spaanse club. Een verhuur aan Hercules Alicante leverde niet het gewenste resultaat op. Sarpong hoopt nu terug te keren naar Nederland.

Sarpong maakte al in het seizoen 2005-2006 op zeventienjarige leeftijd zijn debuut in het betaald voetbal. Bij Ajax wist hij echter niet door te breken en na een verhuurperiode aan NEC vertrok hij in de zomer van 2010 definitief bij Ajax. Real Sociedad lijfde de speler voor drie seizoenen in. Een succes werd dat echter niet. Vorig jaar stalde Sociedad de speler bij NAC Breda en in het lopende seizoen bij Hercules Alicante.

Nu is er in een goed overleg overeenstemming bereikt over het ontbinden van het nog tot komende zomer doorlopende contract. Sarpong gaat op zoek naar een club uit de Eredivisie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!