Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse oefent tegen zevenvoudig kampioen Algerije


7 januari 2013 - Vitesse heeft dan alsnog een tweede wedstrijd tijdens het trainingskamp in Spanje weten te regelen. De nummer vijf van de Eredivisie oefent aanstaande vrijdag tegen Mouloudia club d'Alger uit Algerije, dat meldt Omroep Gelderland.

Vitesse kon lange tijd geen geschikte oefenpartner vinden. Mouloudia club d'Alger werd in haar historie zeven keer kampioen van Algerije. De laatste keer dat dit gebeurde was in 2010. Het duel wordt bij het hotel van Vitesse gespeeld in Campoamor en begint om 16 uur. Aanstaande dinsdag (morgen) speelt Vitesse tegen Orihuela CF, dat is terug te vinden op het derde niveau van Spanje.

Piet Velthuizen is vanwege ziekte vandaag niet afgereisd naar Spanje. Mogelijk dat de doelman later alsnog gaat. De selectie van Vitesse ziet er in Spanje dan ook als volgt uit:

Van Aanholt, Aksentijevic, Cziommer, Darri, Van Ginkel, Hamdaoui, Havenaar, Van der Heijden, Hofs, Houwen, Ibarra, Janssen, Kakuta, Kalas, Kashia, Meerits, Mori, Pröpper, Qazaishvili, Reis, Room, Van de Streek, Van der Struijk, Vink, Yasuda

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!