Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Toivonen aast op transfervrij vertrek bij PSV


8 januari 2013 - Ola Toivonen heeft zijn zinnen gezet op een transfervrij vertrek bij PSV. De Zweeds international, momenteel herstellende van een zware hamstringblessure, verklaarde in het Algemeen Dagblad in de zomer van 2014 transfervrij het Philips Stadion uit te willen lopen.

Toivonen traint in Thailand waar hij met PSV op trainingskamp is al met de bal. Zijn rentree volgt hoogstwaarschijnlijk in maart. Een zomers vertrek sluit Toivonen in principe uit, in dat geval had PSV nog geld kunnen incasseren. 'Ik heb al die jaren geknokt om de Champions League te halen', zegt Toivonen in het Algemeen Dagblad. 'Nu is de kans groot dat het lukt. Als we de Champions League bereiken, dan wil ik het meemaken ook.'

De Zweed werd in het verleden steevast gelinkt aan clubs uit de Premier League. Afgelopen zomer zette PSV de aanvaller al in de etalage voor een bedrag van 14 miljoen euro. Geen enkele club was dat bereid te betalen. Een overgang naar Rusland zag Toivonen niet zitten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!