Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord snel om de tafel met De Vrij


8 januari 2013 - Bijna het complete eerste elftal van Feyenoord ligt nog zeker tot de zomer van 2015 vast. Er is nog een basiskracht die een verbintenis heeft tot 2014: aanvoerder Stefan de Vrij. Feyenoord wil dan ook graag snel om de tafel.

Technisch directeur Martin van Geel tegenover het Algemeen Dagblad vanuit Spanje waar Feyenoord in Marbella op trainingskamp: "Ik zal hier in Marbella een kop koffie drinken met Stefan. In Nederland zullen wij vervolgens met zijn zaakwaarnemer gaan praten over het openbreken van zijn contract."

Stefan de Vrij gaf eerder al aan persoonlijke ambities te hebben maar dat hij zich op dit moment nog niet klaar voelt voor een volgende stap in zijn loopbaan. Het is nu aan Martin van Geel om De Vrij te overtuigen dat dit ook in 2014 nog niet het geval is.

Overigens zal Anass Achahbar Feyenoord deze transferperiode niet tijdelijk verlaten. Feyenoord wil de jonge aanvaller graag verhuren maar daar voelt de jeugdinternational niets voor. Hij wil zich in de basis knokken. Achahbar in het Algemeen Dagblad: "Verhuur? Niet nodig, ik wil bij Feyenoord mijn kans grijpen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!