Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AGOVV hoopt nog op redding


8 januari 2013 - De rechter heeft AGOVV vandaag failliet verklaard. De Jupiler League-club kan niet voldoen aan de belastingschuld van 400.000 euro. Eerder kreeg AGOVV al een maand respijt om de schuld weg te werken. Tevergeefs.

De komende dagen zal AGOVV beslissen of het in beroep zal gaan tegen uitspraak van de rechbank in Zutphen. 'We overwegen ook in beroep te gaan', zei directeur Henk Timmer vanmiddag op een persconferentie. Volgens Timmer is er een externe investeerder die het reddingsplan van AGOVV wil ondersteunen. Om meer inkomsten te genereren moet daarvoor wel complex Berg en Bos worden omgetoverd tot een multifunctioneel sportpark. De gemeente Apeldoorn zal daarvoor goedkeuring moeten geven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!