Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Zeeuw in beeld bij Anderlecht


9 januari 2013 - Anderlecht wil een Nederlandse vervanger voor Lucas Biglia. De Argentijnse middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij de Belgische topclub en is op dit moment spoorloos. Biglia tracht daarmee een lagere vraagprijs te kunnen krijgen, hij reisde niet mee met Anderlecht naar Turkije voor een trainingskamp.

Biglia kost volgens Belgische bronnen 8 miljoen euro. De Argentijns international speelt al 6,5 jaar in de Belgische Jupiler Pro League en is toe aan een nieuwe uitdaging. Biglia hoopt dan ook Anderlecht te verlaten voor een andere, grotere, competitie. Biglia werd al vaak aan andere clubs gelinkt maar deze maand moet het toch echt vtot een transfer komen.

Volgens De Telegraaf heeft Anderlecht belangstelling in Demy de Zeeuw. Onze landgenoot is overbodig geraakt bij Spartak Moskou. De vraag is wel of Anderlecht het vorstelijke salaris wat de 29-jarige De Zeeuw opstrijkt in Moskou ook kan ophoesten. Het is ook onbekend wat De Zeeuw zelf ziet in een overgang naar Brussel.

Eerder werd Anderlecht in Belgische media al in verband gebracht met Wout Brama van FC Twente.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!