Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Armenteros aan de slag bij Anderlecht


9 januari 2013 - Samuel Armenteros blijft niet behouden voor de Eredivisie. De Zweedse jeugdinternational heeft een mondeling akkoord bereikt met Anderlecht over een driejarig contract dat komende zomer start. Armenteros had een aflopend contract bij Heracles Almelo.

Wanneer Heracles terug is van het trainingskamp in Turkije dan zal Armenteros alles gaan afronden. Afspraken worden dan op papier gezet en de 22-jarige Armenteros moet ook nog medisch worden gekeurd. "Anderlecht is een prachtige club met een trainer die me graag wil hebben", aldus Armenteros tegenover De Telegraaf.

Er is nog een mogelijkheid dat Armenteros al in deze transferperiode de overstap naar Brussel maakt. In dat geval zal Anderlecht met Heracles een akkoord moeten bereiken over een bescheiden transfersom. Trainer John van den Brom zal het hier nog over hebben met Anderlecht directeur Herman van Holsbeeck.

Eerder was het nog de verwachting dat Armenteros in Nederland zou blijven. Met name Vitesse, AZ, Ajax en Feyenoord zouden belangstelling hebben gehad. Die laatste club is mogelijk afgehaakt na het behouden van Graziano Pelle.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!