Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rutten rekent op versterking in elke linie


9 januari 2013 - Fred Rutten verwacht dat Vitesse zich nog gaat versterken de komende weken. Rutten tegenover Omroep Gelderland: "Ik zie wel iets positiefs. Ze zijn aan het werk en ik hoop dat het lukt. Ik heb gevraagd om een speler in elke linie."

Op namen wil de oefenmeester niet ingaan. "Er wordt veel gespeculeerd. Zo gaat dat bij clubs in de top. Belangrijk is dat we anticiperen op de toekomst, want ik verwacht dat Bony hier na dit seizoen zeker vertrekt. Nee, op dit moment is er niets concreets dat hij in de winterstop weggaat. Maar hij heeft wel die wens uitgesproken. We laten alles maar op ons afkomen deze maand."

Volgens Rutten is een nieuwe centrumspits niet direct prioriteit. Rutten tegneover Omroep Gelderland: "We hebben Havenaar en Reis. En Reis is na Bony onze topscorer. Hij heeft ook al een aantal goals gemaakt."

Vitesse morste tijdens de laatste drie competitieduels veel punten. Alleen tegen RKC werd een punt gepakt. Toch is Rutten nog positief over een eventuele landstitel in Arnhem. "In dit seizoen kan namelijk bijna alles. Het ontloopt elkaar bovenin nauwelijks."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!