Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'SC Heerenveen bijna rond met Barda'


9 januari 2013 - SC Heerenveen staat op het punt zich te versterken met Elyaniv Barda, dat claimen Belgische media. Barda zou morgen al door de Friezen medisch gekeurd worden. De aanvaller zit momenteel op een dood spoor bij het Genk van Mario Been,.

Barda heeft een aflopende verbintenis bij Genk en zijn positie is redelijk uitzichtloos. Door zijn salaris van naar verluidt 1 miljoen euro is Genk bereid mee te werken aan een transfer naar SC Heerenveen. In Friesland zou de Israëlisch international wel genoegen moeten nemen met een lager salaris. Het is onbekend hoe hoog de 'bescheiden' transfersom zal zijn die SC Heerenveen aan Genk gaat betalen.

SC Heerenveen is momenteel terug te vinden op de dertiende plaats in de Eredivisie. Dat past niet bij de ambities van de Friezen die met behulp van Barda en mogelijk ook andere spelers weer richting de subtop willen kruipen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!