Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lorenzo Ebecilio reist af naar Donetsk


10 januari 2013 - Ajax bereikte vorige week al een akkoord met Mettalurg Donetsk over de transfer van Lorenzo Ebecilio. De 21-jarige aanvaller zal vandaag naar Oekraine afreizen om de transfer af te ronden.

Ebecilio komt dit seizoen niet voor in de plannen van Frank de Boer. Aja was dan ook bereid mee te werken aan een transfer tegen een 'bescheiden' transfersom. Ebecilio, die in Amsterdam nog een contract had tot de zomer van 2014, kan in Oekraïne een lucratief driejarig contract tekenen.

Er is op dit moment nog geen concrete belangstelling voor verdediger Dico Koppers die eveneens definitief uit Amsterdam kan vertrekken. Koppers heeft de concurrentiestrijd voor de linksback verloren aan Daley Blind en Mitchell Dijks terwijl ook Nicolai Boilesen weer bijna helemaal hersteld is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!