Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verbeek wil niet ruilen met Ajax en PSV


10 januari 2013 - Gertjan Verbeek is blij dat hij zich met AZ in Turkije voorbereid op de tweede seizoenshelft. De oefenmeester snapt er helemaal niets van dat Ajax en PSV vanwege commerciele belangen afreizen naar de andere kant van de wereld.

Verbeek in De Telegraaf: "De trainingsaccommodatie is perfect, het hotel is top, het eten is prima en iedereen die meeging, is fit. Ik zou niet met PSV (Thailand) en Ajax (Brazilië willen ruilen. Frank de Boer heeft ook aangegeven wat hij ervan vindt en ik denk dat dit wel zal worden geëvalueerd. Wat is het waard om daar een bedrag te verdienen als je het kampioenschap verspeelt? Dat kan miljoenen kosten."

Frank de Boer gaf eerder ook al te kennen een voorstander te zijn van een trainingskamp in bijvoorbeeld Spanje en Turkije. Vanwege commerciële belangen en contractuele afspraken hoofdsponsor AEGON reisde Ajax echter af naar Brazilië.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!