Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sneijder zet Galatasaray in de wachtkamer


10 januari 2013 - Wesley Sneijder wacht voorlopig interesse uit Engeland af. Sneijder is blij met de belangstelling van de Turkse topclub Galatasaray maar voelt meer voor een overgang naar de Premier League. De middenvelder weet echter ook dat de Engelse transfermarkt altijd later op gang komt.

Galatasaray bereikte eerder al met Inter Milan een akkoord over een transfersom van 10 miljoen euro. Tot afgrijzen van Inter president Massimo Moratti heeft Sneijder de Turkse topclub in de wachtkamer gezet. Wel heeft Sneijder het aanbod van Galatasaray al aangehoord. Volgens De Telegraaf kan Sneijder zes miljoen euro netto verdienen terwijl er nog moet worden gesproken over premies, huisvesting, auto, tickets voor familie en allerlei andere secundaire voorwaarden. De contractduur kan Sneijder nog zelf bepalen.

De 28-jarige Sneijder verdient op dit moment 15 miljoen euro bruto bij Inter Milan en is daarmee een van de best betaalde voetballers in de wereld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!