Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles wil deze winter nog cashen


10 januari 2013 - Een groot aantal sterkhouders van Heracles Almelo hebben komende zomer een aflopend contract. Om toch nog een bescheiden transfersom te incasseren overweegt Heracles er nu een aantal deze maand te verkopen.

Marko Vejinovic, Everton Ramos da Silva en Willie Overtoom hebben allemaal een aflopend contract in het Polman Stadion en zijn vooralsnog niet van plan deze te verlengen. Ook Samuel Armenteros heeft een aflopende verbintenis en bereikte reeds een akkoord voor de komende drie seizoenen bij Anderlecht.

"Als we nog iets willen verdienen, zullen we ze dus in de winterstop moeten verkopen", aldus directeur Nico-Jan Hoogma in gesprek met Voetbal International. "Maar op wat buitenlandse interesse voor Everton en een flirt van AZ met Vejinovic na is er wat deze spelers betreft niets concreet."

"Als ze alle vier transfervrij vertrekken is dat erg jammer, zeker omdat we al lang geleden hebben geprobeerd de contracten te verlengen. Maar soms win je in het voetbal en soms verlies je. Daar moeten we niet moeilijk over doen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!