Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Djuricic wil er over vier jaar echt staan


11 januari 2013 - Filip Djuricic is zo'n speler die zegt wat hij denkt en dat is altijd leuk voor journalisten. Ook nu weer heeft de aanvallende middenvelder van SC Heerenveen een aantal leuke quotes afgegeven aan De Telegraaf.

Djuricic wees deze transferperiode een miljoenenaanbod van CSKA Moskou af. De middenvelder wil pas komende zomer SC Heerenveen verlaten. Djuricic: "Met 21 jaar hoef ik nog niet naar een topclub. PSV, Twente, Ajax en Vitesse sluit ik komende zomer niet uit. Over vier jaar wil ik er wel staan. Dan denk ik aan een topclub uit Spanje, Engeland, Duitsland of Italië."

Een transfer in deze transferperiode is nog niet helemaal uitgesloten, die kan plaatsvinden als er een droomclub aanklopt. Djuricic vindt het geen probleem dat hij zo uitgesproken is: "Als je populair wilt zijn, doe je mee aan een toneelspel. Als je wilt dat ze je waarderen om wie je bent, moet je jezelf zijn en eerlijk naar buiten toe treden. Ik denk dat ik niet kan liegen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!