Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Chadli zegt nee tegen Galatasaray


11 januari 2013 - Niet alleen Wesley Sneijder maar ook Nacer Chadli wordt veelvuldig in verband gebracht met Galatasaray. Chadli voelt vooralsnog weinig voor een vertrek uit Enschede. De aanvaller richt zich voorlopig op een transfer in de zomer tenzij er echt een 'droomclub' aanklopt.

Chadli, international van Belgie, wil graag aan de slag in een van de drie grote competities (Duitsland, Engeland en Spanje). Bij voorkeur in de zomer. De multifunctionele Chadli heeft respect voor de grootte en financiële slagkracht van Galatasaray maar nu voelt hij meer voor een overgang naar een grotere competitie al kan dat minder lucratief zijn.

Het mooiste afscheid wat Chadli kan wensen is een landstitel met FC Twente dit seizoen om vervolgens de overstap te maken naar een mooie club in een van de grootste competities. FC Twente voert na de eerste seizoenshelft samen met PSV de ranglijst in de Eredivisie aan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!