Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax praat in februari met Blind


11 januari 2013 - Daley Blind is basisspeler van Ajax en heeft een contract tot komende zomer. Toch maakt Ajax geen haast om met de linkspoot om de tafel te gaan zitten. In februari zitten beide partijen past met elkaar om tafel.

"We weten wat we willen, maar we gaan eerst met Daley praten. Dat het gesprek in februari is gepland, is onze zaak", aldus directeur voetbalzaken Marc Overmars in gesprek met het Algemeen Dagblad. Blind op zijn beurt: "Het is in elk geval goed om te horen dat de club me in de winterstop niet kwijt wil. Een beetje gek is de situatie wel. Ik wil mijn niveau van voor de winterstop vasthouden. Dan zien we verder wel wat er gebeurt."

Met deze handelswijze loopt Ajax het risico dat Blind met een andere club een akkoord bereikt over een overeenkomst vanaf komende zomer. In dat geval stapt Blind vanwege zijn aflopende verbintenis transfervrij over naar een andere club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!