Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Martin van Geel legt werkwijze uit


11 januari 2013 - Martin van Geel bewijst bij Feyenoord opnieuw zijn kwaliteiten als technisch directeur. Met beperkte middelen staat er een kwalitatief sterk team op het veld en Van Geel verdient ook nog eens veel geld voor zijn clubs.

De 52-jarige Van Geel verkocht na zijn entree in Rotterdam-Zuid voor 21,5 miljoen euro aan spelers. Daar tegenover stond slechts een investering van 300.000 euro (Harmeet Singh). Komende zomer komt daar nog eens 2,1 miljoen euro voor Graziano Pelle blij plus de uitstaande transfersom voor Lex Immers (1 miljoen euro). In gesprek met De Telegraaf doet Van Geel nu zijn werkwijze uit de boeken.

"Ik werk in structuur, gewoon héél erg georganiseerd", aldus Van Geel in gesprek met De Telegraaf. "Elke drie weken hebben we een officieel moment. Een grote meeting met de complete technische staf, de scouting en de directie. Dan actualiseren we ons schaduwteam. In september zetten we ons schaduwteam klaar voor het nieuwe seizoen. Elke drie weken kijken we naar de kandidaten. Over een paar dagen zitten we weer bij elkaar, Ronald Koeman, Giovanni van Bronckhorst, Jean-Paul van Gastel, Patrick Lodewijks, Eric Gudde, onze scouts Michel Beukers en Mika Lipponen, hoofd opleiding Stanley Brard en ik."

Van Geel vervolgt: "Oscar Hiljemark, die voor PSV heeft getekend, gaat nu weer uit ons schaduwteam. Zo strepen we er nog een paar weg. Er komen via de scouts weer nieuwe namen bij. Brard vertegenwoordigt de jeugdtalenten. Als wij een positie willen invullen, zegt hij meteen: kijk eens naar wat wij hebben lopen in ons hoogste jeugdteam op die positie. Niemand wordt bij ons ooit verrast door de komst van een speler of de verlenging van een contract. Iedereen is deelgenoot van het proces."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!