Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AGOVV gaat niet in beroep tegen faillissement


11 januari 2013 - AGOVV Apeldoorn gaat niet in beroep tegen de uitspraak van de Rechtbank van Zutphen en is daarmee definitief failliet. In december kreeg de Jupiler League nog een maand de tijd orde op zaken te stellen maar tevergeefs.

AGOVV Apeldoorn keerde in 2003 na een afwezigheid van 28 jaar terug in het betaald voetbal. Klaas Jan Huntelaar, Paul Verhaegh, Dries Mertens en Nacer Chadli zijn de meest bekende namen die het shirt van AGOVV hebben gedragen. Meest bekende coach is John van den Brom. De beste prestatie in de Jupiler League was een zesde plaats in het seizoen 2009/2010. Door een belastingschuld van 400.000 euro houdt AGOVV op te bestaan. Het is onbekend wat de KNVB nu van plan is.

Door het faillissement van AGOVV komen uitslagen te vervallen. Voor de titelstrijd heeft dat gevolgen. Koploper MVV ziet Sparta Rotterdam twee punten inlopen. Eerder dit seizoen speelde Sparta namelijk tegen AGOVV gelijk terwijl MVV won. Het verschil tussen beide is nu nog maar twee punten.

Alle spelers, waaronder topscorer Joey Godee, zijn met het faillissement transfervrij. PEC Zwolle heeft meer dan gewone interesse in de voormalig speler van Sparta.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!