Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer verwacht zomers vertrek sterspelers


12 januari 2013 - Ajax coach Frank de Boer is een tevreden man. De selectie voor de tweede seizoenshelft zit prima in elkaar. Toch vreest De Boer voor een vertrek van een aantal van zijn belangrijkste spelers in de zomer.

"Ik hoef er geen spelers bij. Ik denk dat deze groep gewoon intact blijft. Of er moet een club met een heel grote zak geld komen. In de zomer denk ik echter dat er drie of vier spelers zullen vertrekken", aldus De Boer in gesprek met Voetbal International.

De Boer denkt dan aan spelers als Toby Alderweireld, Christian Eriksen en Siem de Jong. "Als dat inderdaad gebeurt, zullen we weer opnieuw moeten beginnen. Dat is geen probleem, zo is het nu eenmaal. Het is een illusie om te denken dat spelers die op hun top zijn nog langer bij ons blijven."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!