Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman laakt inzet Sekou Cisse


12 januari 2013 - Ronald Koeman is zeer ontevreden over Sekou Cisse. De Ivoriaanse aanvaller keerde niet fit terug na zijn kerstvakantie en werd dan ook niet meegenomen voor het trainingskamp van Feyenoord in het Spaanse Marbella.

"Natuurlijk was ik teleurgesteld", zegt Koeman vandaag in De Telegraaf. "Iedereen was tien dagen vrij. Als je niet fit bent, moet je er alles aan doen om in je vakantie fit te worden. Er was hem duidelijk gemaakt dat hij in het nieuwe jaar weer fit moest verschijnen."

De Ivoriaanse aanvaller geldt nog altijd als de duurste aankoop in de selectie van Feyenoord. In de zomer van 2009 betaalde Feyenoord nog 4 miljoen euro voor de aanvaller die toen ook in de belangstelling stond van FC Twente en PSV. De hoge verwachtingen kon hij echter nooit inlossen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!