Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Waar wordt Vitesse - Ajax gespeeld?


12 januari 2013 - Het is nog onbekend waar het bekerduel tussen Vitesse en Ajax zal worden gespeeld. Nu duidelijk is geworden dat het duel definitief niet in Arnhem kan worden gespeeld bieden een groot aantal clubs hun stadion aan.

Volgens het Algemene Dagblad hebben Willem II, NAC Breda en Roda JC laten weten open te staan voor de organisatie van het bekerduel. Eerder was Stadion Vijverberg van De Graafschap een optie. De clubleiding van Vitesse achtte het stadion eerder te klein maar nu lijkt het alsnog een optie te zijn.

De wedstrijd zal in ieder geval niet in Enschede worden gespeeld. Aanvankelijk waren die plannen er wel. Maar FC Twente en de Grolsch Veste willen hun veld graag sparen voor wedstrijden van de hoofdbespeler. Ook AZ gaf reeds te kennen niets te voelen voor de organisatie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!