Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles wil Ars of Godee


14 januari 2013 - Heracles Almelo houdt rekening met een winters vertrek van Samuel Armenteros naar Anderlecht. Eerder bereikte de Zweedse aanvaller al een akkoord over een transfer in de zomer naar Anderlecht. De verwachting is dat de Belgische topclub snel zal aankloppen om in januari al zaken te doen.

Heracles Almelo weet al hoe het Armenteros wil ontvangen. Volgens TC Tubantia komen dan Sjoerd Ars en Joey Godee in beeld. Ars, vorige week nog op proef bij NAC Breda, heeft een doorlopend contract bij Levski Sofia maar kan vertrekken.

Joey Godee heeft na het faillissement van AGOVV de transfervrije status gekregen. Er is echter meer belangstelling voor de 23-jarige Godee, ook PEC Zwolle en Go Ahead Eagles hebben interesse. Godee scoorde dit seizoen twaalf keer in de Jupiler Leauge.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!