Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax in de zomer opnieuw naar buitenland'


14 januari 2013 - Ajax is van plan om aan het einde van het seizoen opnieuw naar een buitenlands trainingskamp te maken. Volgens het Algemeen Dagblad denkt de Amsterdamse clubleiding dan metn ame aan Turkije of China.

Tussen het einde van het seizoen 2012/2013 en de eerste training zit een maand. Om die tijd te overbruggen wil Ajax graag een aantal dagen naar het buitenland om het groepsproces te versterken en een beetje te trainen. In 2011 deed Ajax dat ook al door naar de Verenigde Staten te reizen en naast twee duels te spelen ook het Witte Huis te bezoeken.

Ajax was niet blij met de timing van het trainingskamp in Brazilie. Trainer Frank de Boer was ontevreden over de trainingsfaciliteiten. Toch zal Ajax ook in de toekomst rekening moeten houden met de commerciële belangen van haar hoofdsponsor, zoals het de afgelopen jaren deed met AEGON.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!