Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stormvogels Telstar eindelijk rond met Sankoh


22 juni 2004 - Stormvogels Telstar kan dan uiteindelijk beschikken over Gibril Sankoh. De verdediger uit Siėrra Leone verbleef als asielzoeker in Nederland en speelde voor de amateurclub De Kennemers uit Beverwijk. De Gouden Gids Divisieclub zag toekomst in de speler, maar zijn salaris van buiten de EU kon niet worden opgebracht. Zijn status werd een aantal maanden geleden echter veranderd, de club dacht hem te kunnen contracteren. Totdat Royal Stars uit Siėrra Leone aan de deur klopte, die recht bleek te hebben op een opleidingsvergoeding.


Inmiddels heeft Stormvogels Telstar alles netjes geregeld en de verdediger na maandenlange onderhandelingen met zijn oude club kunnen contracteren. De voorstopper tekent binnenkort een 1-jarig contract met een optie voor nog eens een seizoen. Sankoh is al door de medische keuring.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!